De positioneringskussens van Ergotrics helpen je om 100% hygiënisch en met minder personeel patiënten correct te positioneren in de operatiekamer.

 

Snel, eenvoudig, ergonomisch, hygiënisch en veilig.

Hoe doen we dit?

Simpel: door inzet van speciaal ontworpen positioneringskussens voor eenmalig gebruik (100% hygiënisch) en het gebruik van perslucht. Onze kussens vergemakkelijken het omdraaien van rug- naar buikligging. De correcte positie van je patiënt is van uiterst belang voor een goed verloop van de operatie en het vermijden van postoperatieve complicaties.

In de video ontdek je er alles over.

Over ons

Ergotrics is gespecialiseerd in het positioneren en verplaatsen van patiënten met perslucht. Wij ontwerpen en produceren opblaasbare hulpmiddelen die patiënten snel, eenvoudig, ergonomisch, hygiënisch én veilig kunnen kantelen en verplaatsen. Al onze productinnovaties zijn gebaseerd op een grondige kennis van de anatomie en de fysiologie. Zo brengen we betere en meer hygiënische zorg voor patiënten en verbeteren we de werkomstandigheden en efficiëntie voor gezondheidswerkers.

IPS-5

De voordelen

OPTIMALE POSITIONERING
door spiegeling van het menselijke skelet.

RÖNTGENDOORLAATBAAR
door postionering op lucht.

BETERE ERGONOMIE
door veilig gebruik van perslucht.

OPTIMALE HYGIËNE
door eenmalig gebruik van de IPS (disposable).

Hoe werkt het?

Referenties

“Met de Ergotrics-hulpmiddelen kunt u sneller, hygiënischer en gezonder werken voor het personeel: zowel wanneer u de patiënt kantelt als wanneer de patiënt in buikligging wordt gepositioneerd.”

-Prof Robert Plugmacher,

Universitätsklinikum Bonn (Duitsland)

“De ergonomische voordelen liggen voor de hand, maar wij geloven dat een optimale positionering zal leiden tot een vermindering van veneuze aandoeningen en bloedverlies, en ons in staat zal stellen om een beter zicht te hebben op het gebied dat moet worden geopereeerd. We willen dit verder bestuderen.”

-Dr. Paul Depauw,

Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis Tilburg (Nederland)